Fri fragt ved
køb over 500 kroner

Opskrift på persillepesto

 

 

Opskrift:

ca. 130 gram bredbladet persille, plukket vægt ( Købes hos indvandre købmanden for kr. 10)

3 fed hvidløg

100 g mandler blendes og tilsættes gradvist

2-2,5 dl god olivenolie. Hældes i en skål og tilsættes

80 g reven parmesan og

2 spsk. citronsaft.

Smages til med 1-2 tsk. flagesalt evt. mere citronsaft.

Der skal mere salt i end man tror.

Husk:  Salt skal altid i til sidst, ellers bliver pestoen bitter.

For længere holdbarhed, glat overfladen på pestoen med en ske,

og hæld et tyndt lag olivenolie på.

Opbevares på køl.

Server gerne på små skiver grillede ciabattabrød (Rema 5 kr.)

til et glas vin.

God fornøjelse

Heddah

No comments yet.

Skriv et svar