Kære kunder

Så er der kursusplan for Annie Sloan Chalk Paint.

Hold øje med butikkens brugskunst, alt skal væk, dermed vil der være store besparelser samt nye varer: både i butikken samt på webshoppen.

Kommende arrangementer

Hos Heddahgaarden kan du jævnligt deltage i spændende kreative kurser. Du får rutineret hjælp og vejledning til at komme i gang med dine projekter - kom til en dejlig hyggelig dag, med masser af smil og tid til fordybelse.

Ingen Arrangementer

Alle arrangementer

Gårdbutik Vejle

I udkanten af Vejle, mellem Bredballe og Bredal finder du vores hyggelige Gårdbutik, Heddahgaarden.

Besøg vores skønne gårdhave, og gå på opdagelse i butikken, hvor du et spændende udvalg af interiør,franske fund, gamle ting og sager og unika kunst.

Til jul sælger vi vores berømte brunkagedej (kan bestilles) samt juletræer.

Vi håber du kommer forbi, og tager et kig på de mange fine ting og sager.

Annie Sloan Kursus

På Heddahgaarden afholdes jævnligt kurser i hvordan man bruger Annie Sloan maling. Find inspiration i Heddahs mange års erfaring med brug af malingen i alle de vidunderlige farver.

Vi sælger selvfølgelig den helt fantastiske maling ”Chalk Paint” udviklet af og patenteret af Annie Sloan, som er en levende legende og en af verdens mest populære eksperter indenfor dekorativ maling.

Annie Sloan har skrevet over 20 bøger om emnet og har været i et hav af boligprogrammer på især engelsk TV.

Bed & Breakfast Vejle

Ude på landet omkranset af dejlig skov, i fred og ro og alligevel så tæt på byen, at det max. tager 10 minutter at lande inde i midten af Vejle, har vi. 2 skønne værelser med fælles badeværelse.

Der er mulighed for ekstra opredninger. Morgenmad kan bestilles, det serveres på værelset.

Der er gratis internet og parkering.